Po ngarkohet... Ju lutem prisni!
Kyçu Ju duhet të kyqeni për të menaxhuar llogarinë
Abonohu
Vizito Gjenevën Me çmime fantastike. Bileta kthyese duke filluar prej 99.00 CHF   Rezervo  

Kur të doni, kur të keni nevojë, ne jemi këtu.

 
E shtune, 01.10.2016, 06:00 Geneva - Prishtina Nga: 99.00 CHF Rezervo
E shtune, 01.10.2016, 08:30 Prishtina - Geneva Nga: 99.00 CHF Rezervo
E shtune, 01.10.2016, 11:05 Prishtina - Geneva Nga: 99.00 CHF Rezervo
Shiko planin e fluturimeve

Rregullat e fluturimit dhe siguria

Në mënyrë që të shmangni pritjet dhe të keni sa më pak ndalesa në aeroport, ne kemi publikuar kushtet dhe rregullat të cilat duhet të ndiqen, me qëllim që fluturimi juaj të jetë sa më i lehtë.

Shiko se çfarë duhet të dini...

+41 22 510 10 12

+381 280 381 710

Skype Me�!